Arrow_left Terug

Zoeken

close
Over Niebo Services Projecten Onze producten Locaties en contact
chat

Meer weten?
Wij bellen u graag terug

Onze service gaat verder

Of het nu gaat om 1 mobiele keukenunit of 150. Een tijdspanne van 6 weken of 5 jaar. Een project in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of daarbuiten. We gaan graag de uitdaging aan om ook voor u een efficiënte tijdelijke keuken oplossing te realiseren.

We zorgen dat u veilig kunt blijven werken

Ook na plaatsing blijven wij stand-by voor het doorvoeren van eventuele gewenste aanpassingen die na de inbedrijfname aan het licht zijn gekomen. Mocht er zich - ondanks de zorgvuldige installatie - een storing voordoen die de bedrijfsvoering in gevaar brengt dan lossen we deze binnen 24 uur op.

Heeft u een speciaal verzoek? Wij vertellen u graag persoonlijk wat we voor u kunnen betekenen.


Contact

Uw tijdelijke keuken oplossing?


Uiteraard zijn er een aantal richtlijnen waar onze producten standaard aan voldoen. Zo zijn onze mobiele keukenunits voorzien van anti-slipvloeren, milieuvriendelijke LED-verlichting en naar leveranciersvoorschriften onderhouden apparatuur.


Ze zijn gekeurd op het gebied van elektronische installaties, drinkwater, conditionering van ruimtes (luchtbehandeling) en filterinstallaties. We garanderen u hiermee een functionele en veilige werkplek.


Toch beseffen wij dat elke situatie anders is en dat elke keukenbrigade haar eigen eisen stelt. Daarom denken wij in flexibele oplossingen op maat. Samen met u bepalen we de ideale inrichting van de keukens en denken mee over de meeste efficiënte routing. We maken een keuze in de - voor u - meest geschikte apparatuur. Indien gewenst kunnen we uw mobiele keukens ook turn key opleveren; u draait de sleutel om en kunt direct aan de slag.


NIEBO® doet graag wat anderen te lastig vinden


Zelfs de kleinste details stemmen we graag af op uw specifieke wensen. Desgewenst kunnen we uw tijdelijke keukencomplex bijvoorbeeld voorzien van hellingbanen, trappenhuis, bliksemafleiders, brandmeldinstallaties, airco en dergelijken.


Vaste professionele partnersWij werken samen met vaste professionele partners op het gebied van:


  • transport van de (keuken)units
  • plaatsing door middel van een mobiele kraan
  • aansluiten van elektriciteit
  • aansluiten van drinkwatertoevoer en afvalwaterafvoer


Uiteraard blijft onze projectleider uw vaste en enige contactpersoon.


Neem contact met ons op

Heeft u een speciaal verzoek? Wij vertellen u graag persoonlijk wat we voor u 

kunnen betekenen. +31 (0)46-477 51 80