Arrow_left Terug

Zoeken

close
Over Niebo Services Projecten Onze producten Locaties en contact
chat

Meer weten?
Wij bellen u graag terug

“Auto-industrie”

Arrow_left
Project 1 / 3
arrow_right

Aantal Units

107

Zitplaatsen voor gasten

685

Periode

2 - 2,5 jaar

Levertijd

10 werkdagen

Aantal Units

107

Zitplaatsen voor gasten

685

Periode

2 - 2,5 jaar

Levertijd

10 werkdagen

NIEBO® helpt Duitse auto-fabrikant snel op weg


De sterke expansie van het personeelbestand was de reden voor één van de grootste autofabrikanten ter wereld gelegen in Stuttgart om over te gaan tot uitbreidingen en renovatie van één van de bedrijfsrestaurants. 


Zodra het terrein bouwklaar is gemaakt en de funderingen klaar zijn, start NIEBO® met het plaatsen van de tijdelijke infrastructuur. Binnen 10 werkdagen plaatsten we 107 units; warme en koude keukens, spoelkeukens, koel- en vriesinstallaties, verbindingsunits, sanitair, omkleedruimtes en douches.
Binnen 6 weken zijn deze ingericht, aangesloten en voorzien van elektriciteit, water en afvoer. Na bouwkundige oplevering en instructie aan de gebruiker en technische dienst was het tijdelijke bedrijfsrestaurant operationeel en konden de 685 medewerkers comfortabel genieten van hun lunch.


Download CAD tekening: pdf

NIEBO® gaat voor maatwerk


Extra voorzieningen


We realiseerden een aantal extra voorzieningen. Voorbeelden zijn de invalidentoiletten, voorzien van een visueel en akoestisch noodalarm en automatische toegangsdeuren. Alle alarmeringen zoals inbraakalarm, brandmelding en alarm op koel- en vriesinstallaties werden aan de bestaande bedrijfsinterne alarmcentrale gekoppeld.
NIEBO® kiest niet voor standaard. Al onze projecten zijn maatwerk, waardoor ze volledig voldoen aan de eisen van de klant. De drukke toegangsweg en beperkte ruimte zorgden in dit geval voor een extra complexe situatie. Dankzij de strakke planning en nauwe afspraken met de klant en leveranciers hebben we ook dit project succesvol opgeleverd.

Neem contact met ons op

Heeft u een speciaal verzoek? Wij vertellen u graag persoonlijk wat we voor u kunnen betekenen.

+31 (0)46-477 51 80