Arrow_left Terug

Zoeken

close
Over Niebo Services Projecten Onze producten Locaties en contact
chat

Meer weten?
Wij bellen u graag terug

“Verzorgingstehuis”

Arrow_left
Project 3 / 3
arrow_right

Aantal units

6

Maaltijden per dag

500

Huurtermijn

17 weken

Opbouwtijd

4 dagen

Aantal units

6

Maaltijden per dag

500

Huurtermijn

17 weken

Opbouwtijd

4 dagen

Een fijne oude dag, ook tijdens een verbouwing


Een verzorgingstehuis in Berlijn voor ouderen doet er alles aan om de oude dag van haar bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens de verbouwing van het tehuis was er behoefte aan een tijdelijke keuken. We leverden een warme keuken, spoelkeuken, voorbereidingskeuken, koel-/vriesopslag en twee verbindingsunits, inclusief techniek en apparatuur.


NIEBO® denkt met de klant mee. In de aangrenzende omgeving van een verzorgingstehuis als dit is het vanzelfsprekend niet wenselijk om in de vroege ochtend aan de slag te gaan met groot materieel. Denk hierbij aan vrachtwagens voor het transport en een mobiele kraan voor de plaatsing van de keukenunits. Om de (geluids)overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken hebben we samen met de klant en onze onderaannemers een tijdschema op maat gemaakt. NIEBO® coördineert het gehele project en stuurt de derde partijen aan. Vragen of opmerkingen tijdens het plaatsingsproces? Bij NIEBO® communiceert u altijd met uw eigen contactpersoon.


Download CAD tekening: pdf

Niet alleen ons product is maatwerk

In dit geval zorgde ook de omgeving voor extra maatwerk in de uitvoering van het project. Wegens plaatsgebrek en de grote hoeveelheid hoge beplanting op het terrein was het onmogelijk om met onze standaard vrachtwagens de plaats van bestemming te bereiken. Door de units op straat over te laden op een kleinere vrachtwagen konden we veilig de achterzijde van het gebouw bereiken. Binnen 4 dagen hebben we de containerunits geïnstalleerd. Na een instructie aan het keukenpersoneel was de tijdelijke keuken operationeel.

Neem contact met ons op

Heeft u een speciaal verzoek? Wij vertellen u graag persoonlijk wat we voor u kunnen betekenen.

+31 (0)46-477 51 80